Bezorging

Bij Wood and Play is het altijd mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit dient wel altijd op afspraak te gaan zodat u zeker bent dat er iemand aanwezig zal zijn in de werkplaats. 

Bezorgen is daarnaast ook een optie (m.u.z. van de Wadden-eilanden). Hiervoor worden bezorgkosten berekend.

Daarnaast dient u bij bezorging rekening te houden dat de bezorgers op een veilige maar ook efficiënte manier hun werk kunnen doen. Denk aan geen rommel in de hal. 

Wij bezorgen uitsluitend alleen wanneer wij binnen 10 meter van de voordeur kunnen parkeren. Dit omdat grote meubels in grote delen vervoerd worden en wij dus niet grote afstanden kunnen gaan slepen met de delen.

Mocht het zo zijn dat er bij u geen ruimte is om dichtbij te parkeren neem dan even contact op met ons, wij kunnen dan kijken of wij de delen kleiner kunnen vervoeren en hierdoor extra tijd kunnen inplannen. 

 

⭕SPEELTAFELS, KEUKENTJES, HUISJESBEDDEN:

Alle speeltafels, huisjesbedden en keukentjes gaan standaard in blank hout naar de klant. Tenzij u kiest voor een kleur.

Wij brengen de meubels niet meer naar boven. De reden hiervoor is dat de bezorger vaak alleen op pad gaat. Mocht het meubel toch naar boven moeten dan leveren wij deze in 2 a 3 losse delen welke heel simpel door de klant weer aan elkaar te monteren is. Geef dit alstublieft aan bij uw bestelling. (M.u.z. van bedden)

ZADELKASTEN:

⭕Bij levering van uw bestelde zadelkast(en) dient u er rekening mee te houden dat de bezorger de kast slechts uitlaad en u verder verantwoordelijk bent voor het verplaatsen op het terrein of naar binnen. Uiteraard zullen wij zo dichtbij mogelijk parkeren om dit voor u makkelijker te maken. 

Het is helaas niet mogelijk voor de bezorger om over een grindpad de kast op zijn plaats te zetten, de kast wordt dan tot het grindpad geleverd. 

Ook raden wij aan om rekening te houden met de hoogte, breedte van de doorgang(en) en de plaats waar de kast dient te staan. Doordat de kast vaak liggend wordt verplaatst dient deze te worden gekanteld voor plaatsing. De draai is dan dus groter dan de kast zelf!!! En zorg voor ruimte!

Indien er is gekozen voor "diepe"deuren dient er rekening te worden gehouden met dat er aan beide zeide van de kast minimaal 10cm ruimte over is om de deuren te kunnen openen.

VOOR UW VEILIGHEID!!! Raden wij u aan om de zadelkast aan de muur te verankeren! 

 

 

RETOURNEREN:

Mocht u kiezen voor het retoursturen van het product dient u de retourkosten voor meubels €75,00 zelf te betalen. Voor België is dit €125,00

Wij nemen geen retouren in ontvangst als er een kleur of impregneerbehandeling heeft plaatsgevonden.

Ook is het annuleren van orders van zadelkasten uitgesloten aangezien deze geheel naar wens worden behandeld, gemonteerd en accesoires geplaatst. Dit is dan een uniek handgemaakt product waarbij recht op annuleren of retouren vervalt. 

 

 

Mocht u vanuit Duitsland willen bestellen neem dan even contact op voor de juiste bezorgkosten. 

Wij hanteren dan namelijk buiten een bepaald gebied kosten per km. 

Woont u vlakbij de grens van Nederland Duitsland dan kan ik sommige gevallen de bezorgkosten van Nederland worden toegepast. 

 

 

© 2017 - 2024 Wood and Play | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel