Over Wood and Play

De handgemaakte houten kindermeubelen en houten zadelkasten van Wood and Play

Ben jij op zoek naar handgemaakte kindermeubelen van mooi steigerhout?

Betaalbare kindermeubelen die van elke kinderkamer een klein paleisje maken? Dan ben je bij Wood and Play aan het juiste adres!

Wij maken namelijk geheel zelf de mooiste kindermeubelen die je online kunt vinden. Neem een kijkje in ons assortiment voor de vele verschillende modellen die wij voor je klaar hebben staan.

Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je zelf een idee hebt dat je gerealiseerd wilt zien.

We gaan graag met jouw droommeubelen aan de slag!

 

De handgemaakte kindermeubelen van je dromen

Je hebt vast wel eens op televisie, of bij vrienden of familie, van die mooie handgemaakte kindermeubelen voorbij zien komen. Kindermeubelen van echt steigerhout, die er schitterend uitzien maar ook altijd met een flink prijskaartje komen. Bij ons hoef je voor dat laatste niet bang te zijn! We leveren topkwaliteit, maar dan tegen een betaalbare prijs.

De filosofie van Bernadette, oprichtster van Wood and Play, is dat iedereen van die mooie meubels in huis moet kunnen hebben staan. Met haar team van vrouwelijke meubelmakers werkt ze er dan ook hard aan om elke droom op dit gebied te realiseren.

 

Advies op maat

Als jij houten kindermeubelen wilt kopen, neem vandaag dan nog een kijkje bij Wood and Play.

Al onze meubelen zijn gemaakt van nieuw, geschaafdvuren steigerhout. Je kunt de meubelen krijgen in elke frisse of smaakvolle kleur die je maar wilt.

Zie jij een mooi model op onze site maar wil je daar graag een aanpassing op maken? Dat kan natuurlijk! We gaan graag eens met je in conclaaf om precies bij dat meubel te komen dat jij graag in de kinderkamer wilt zien!

Wij vervaardigen elk meubel met evenveel passie, voor elk beschikbaar budget!

© 2017 - 2024 Wood and Play | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel