Wat is steigerhout

Steigerhout of steigerplanken zijn een ware trend. Het zijn planken van Vuren hout. Dit zijn 5 meter lange planken met lange vezels. 

Wood and Play maakt gebruik van nieuwe geschaafde planken, hierdoor zijn deze planken al glad en vrij van splinters wat het perfect maakt voor meubels. 

Daarnaast is er op aanvraag ook de mogelijkheid voor gebruikt steigerhout. Deze planken hebben minimaal 1 jaar op de bouw gelegen waardoor regen, wind, cement en meefeesten in het hout getrokken zijn. Hierdoor ontstaat een mooie warme kleur. 

Wood and Play maakt standaard geen meubels van gebruikt hout. Dit gaat echt alleen op aanvraag. Kinderbedden worden bij ons niet van gebruikt hout gemaakt dit omdat wij niet kunnen garanderen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zullen zijn in het hout. Het gaat tenslotte om jullie dierbaarste bezit en daar willen wij geen risico's mee nemen. 

Nieuw hout is vers en daardoor vrij van schimmelsporen en schadelijke stoffen. Waardoor het de beste keuze is voor kindermeubels.

© 2017 - 2024 Wood and Play | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel